Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Tweevoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-02)

Tweevoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-02)
Door de technisch hoge kwaliteit wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse kabeltelevisienetten.

  • Lage demping in het gehele frequentiegebied
  • Behuizing in metaal uitgevoerd
  • Professionele F female connectoren
  • Geschikt voor wandmontage
  • Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren
  • 3 jaar garantie
  • Frequentiebereik tot 1.2 GHz

Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1.2 GHz) is deze verdeler toekomst vast en geschikt voor inhuis netwerken waar een kabelmodem en interactieve mediabox geïnstalleerd is.

 

2 van 2 beoordelingen

4.5 van 5 sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


April 15, 2022 14:40

Review

Goede kwaliteit en makkelijk te monteren door Ziggo goedgekeurd.

April 15, 2022 14:37

Review

Deze post gaat niet eens zozeer over de materialen (want deze zijn gewoon professioneel), het gaat vooral over hoe Jos Huizer service verleent: ik zat met een projectje wat niet helemaal niet expertise is, en ik kon bij hem terecht voor alle vragen, hij kon precies aanraden welke materialen ik nodig had, wat wel en wat niet werkte, kortom: een ECHTE vakman. Bedankt!

Wij bevelen ook het volgende aan

Drievoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-03+/N)
Deze technisch zeer hoogwaardige drievoudige verdeler verdeelt het signaal in drie gelijke 'porties'. Door de hoge kwaliteit van deze verdeler wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse- en Europese kabeltelevisienetwerken. Geleverd inclusief twee 20 mm houtschroeven. Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1218 MHz) is deze verdeler ook geschikt voor inhuis-netwerken waar een kabelmodem geïnstalleerd is. Doorgifte van digitale en analoge televisie. radio en internet signalen is geen enkel probleem!
€ 8,08
Viervoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-04+/N)
Deze technisch zeer hoogwaardige viervoudige verdeler verdeelt het signaal in vier gelijke 'porties'. Door de hoge kwaliteit van deze verdeler wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse- en Europese kabeltelevisienetwerken. Geleverd inclusief twee 20 mm houtschroeven Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1218 MHz) is deze verdeler ook geschikt voor inhuis-netwerken waar een kabelmodem geïnstalleerd is. Doorgifte van digitale en analoge televisie. radio en internet signalen is geen enkel probleem! Toepassing: - voor het aansluiten van meerdere televisietoestellen Opmerking: bij de installatie van deze verdeler is het raadzaam aan de ingang een versterker te installeren die de dempingen op te heffen. Deze dempingen leiden tot signaal verlies wat tot gevolg heeft dat uw televisie beeld ruis zal geven.    
€ 9,10
Achtvoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-08+)
Achtvoudige professionele verdeler dempingen van slechts 11 dB voor iedere uitgang. Uitstekend geschikt voor meerdere aansluitingen vanuit de meterkast. Frequentieband 5-1218 MHz. dus retourgeschikt en toekomstvast!  
€ 24,71
Zesvoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-06+)
Zesvoudige professionele verdeler dempingen van slechts 9 dB voor iedere uitgang. Uitstekend geschikt voor meerdere aansluitingen vanuit de meterkast. Frequentieband 5-1218 MHz. dus retourgeschikt en toekomstvast!  
€ 21,16