Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Drievoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-03+/N)

€ 8,91

Inhoud: 1 stuks
Drievoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-03+/N)

Deze technisch zeer hoogwaardige drievoudige verdeler verdeelt het signaal in drie gelijke 'porties'.

Door de hoge kwaliteit van deze verdeler wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse- en Europese kabeltelevisienetwerken.

Geleverd inclusief twee 20 mm houtschroeven.

Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1218 MHz) is deze verdeler ook geschikt voor inhuis-netwerken waar een kabelmodem geïnstalleerd is. Doorgifte van digitale en analoge televisie. radio en internet signalen is geen enkel probleem!

- voor het aansluiten van een of twee extra televisietoestellen

 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

Tweevoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-02)
Door de technisch hoge kwaliteit wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse kabeltelevisienetten. Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F female connectoren Geschikt voor wandmontage Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Frequentiebereik tot 1.2 GHz Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1.2 GHz) is deze verdeler toekomst vast en geschikt voor inhuis netwerken waar een kabelmodem en interactieve mediabox geïnstalleerd is.  
€ 7,99
Zesvoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-06+)
Zesvoudige professionele verdeler dempingen van slechts 9 dB voor iedere uitgang. Uitstekend geschikt voor meerdere aansluitingen vanuit de meterkast. Frequentieband 5-1218 MHz. dus retourgeschikt en toekomstvast!  
€ 24,79
Achtvoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-08+)
Achtvoudige professionele verdeler dempingen van slechts 11 dB voor iedere uitgang. Uitstekend geschikt voor meerdere aansluitingen vanuit de meterkast. Frequentieband 5-1218 MHz dus retourgeschikt en toekomstvast!  
€ 30,15
Tweewegverdeler met F aansluitingen (ESX-02-Shopverpakking)
Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F-female connectoren Geschikt voor wandmontage Inclusief twee 20 mm houtschroeven Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Met zijn brede frequentie bereik (5 MHz tot 1218MHz) is deze verdeler zeer geschikt voor netwerken met daarin het kabelmodem en/of interactieve mediabox en Horizon mediabox. De verdeler heeft professionele F-female connectoren. op uw aan te sluiten coaxkabels komen dan F-male connectoren. Heeft u 7 mm dikke coaxkabels? Gebruik dan de HQ F-male connector. Heeft u IEC-connectoren op uw coaxkabels? Gebruik dan een geschikt koppelstukje.  
€ 11,07
Viervoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-04+/N)
Deze technisch zeer hoogwaardige viervoudige verdeler verdeelt het signaal in vier gelijke 'porties'. Door de hoge kwaliteit van deze verdeler wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse- en Europese kabeltelevisienetwerken. Geleverd inclusief twee 20 mm houtschroeven Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1218 MHz) is deze verdeler ook geschikt voor inhuis-netwerken waar een kabelmodem geïnstalleerd is. Doorgifte van digitale en analoge televisie. radio en internet signalen is geen enkel probleem! Toepassing: - voor het aansluiten van meerdere televisietoestellen Opmerking: bij de installatie van deze verdeler is het raadzaam aan de ingang een versterker te installeren die de dempingen op te heffen. Deze dempingen leiden tot signaal verlies wat tot gevolg heeft dat uw televisie beeld ruis zal geven.    
€ 11,60