Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Meetsnoer HQ Fmale 1.75 meter (FL59-HECST-70 Ziggo goedgekeurd)

€ 19,46

Inhoud: 1
Meetsnoer HQ Fmale 1.75 meter (FL59-HECST-70 Ziggo goedgekeurd)

(bron: Ziggo) Naar aanleiding van problemen in het veld met betrekking tot hoogfrequentdichtheid van meetsnoeren is door Ziggo onderzoek gedaan naar de kwaliteit van meetsnoeren. Het gaat hierbij om de soepele oranje (soms blauwe) meetsnoeren uitgerust met BNC koppelingen. Ook is onderzoek gedaan naar meetsnoeren die aan de A++ stralingsdichtheid eis voldoen. 

Ziggo heeft voor de PPC Quad shielded kabel met kwaliteits F-male connectoren met de groene tule gekozen en bijbehorende adapters. Het gekozen meetsnoer is het zeer hoogwaardig PPC Quad shielded meetsnoer van A++ kwaliteit. Het PPC meetsnoer is vrij stug maar zeer robuust uitgevoerd. Het folie laat geen scheuren zien na herhaaldelijk buigen en vervormen van de kabel.

Kenmerken

  • Zwart meetsnoer. Quad shielded. A++ kwaliteit
  • F-male connectoren met groene tule.  A++ kwaliteit
  • Meetkabel stug en robuust uitgevoerd
  • Lengte 175 cm

 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

Meetadapter HQ F-female/IEC-male (Ziggo goedgekeurd)
Professionele hoogwaarde HQ meetadapter F-male/IEC-male.    
€ 2,24
Set meetadapters (Ziggo goedgekeurd)
(bron: Ziggo) Naar aanleiding van problemen in het veld met betrekking tot hoogfrequentdichtheid van meetsnoeren is door Ziggo onderzoek gedaan naar de kwaliteit van meetsnoeren. Het gaat hierbij om de soepele oranje (soms blauwe) meetsnoeren uitgerust met BNC koppelingen. Ook is onderzoek gedaan naar meetsnoeren die aan de A++ stralingsdichtheid eis voldoen.Ziggo heeft voor de PPC Quad shielded kabel met kwaliteits F-male connectoren met de groene tule gekozen en bijbehorende adapters.In deze set zitten de door Ziggo gekozen adapters:HQ F-female - MCXHQ F-female - F-male push-onHQ F-female - IEC-femaleHQ F-female - IEC-male
€ 31,84
Meetadapter HQ F-female/F-male push-on (Ziggo goedgekeurd)
Professionele hoogwaarde HQ meetdapter F-female/F-male push-on. Met de push-on is de F-male snel te monteren en weer te demonteren.    
€ 12,58
Meetadapter HQ F-female/IEC-female (Ziggo goedgekeurd)
Professionele hoogwaardige HQ meetadapter F-female/IEC-female.    
€ 2,24