(TRIS-1002AEN) Abonnee overname punt


12,15

Prijs incl. BTW.

Op een werkdag voor 12:00 besteld en betaald wordt dezelfde dag verzonden.

Op voorraadDit professionele AOP beschermt o.a. uw inhuis bekabeling tegen de gevolgen van indirecte blikseminslag door de gepatenteerde 'mode safe®' technologie! Maar ook tegen elektrische schokken die u kunt krijgen door spanningen die van buitenaf op de kabel kunnen staan.

Het AOP (Abonnee Overname Punt) wordt op de binnenkomende kabel van uw kabelleverancier gemonteerd en vormt de overgang tussen het kabelnetwerk en uw huisnet.

Het gebruik van een AOP is noodzakelijk om een goede kwaliteit te waarborgen en u te beschermen tegen mogelijk electrische schokken van buitenaf.

Dit  professionele AOP is voorzien van F-connectoren zowel op de in- als uitgang. Het AOP is retourgeschikt en op de uitgang worden zowel Radio, (analoge en digitale) TV en Data signalen aangeboden. Ook biedt dit AOP bescherming tegen de gevolgen van indirecte blikseminslag door de gepatenteerde 'mode safe®' technologie! 

Levering exclusief afdekkap.

 

Waarom een AOP?

Een AOP is de plaats waar het kabelnetwerk overgaat naar uw binnenhuis installatie. Op dit punt dient het signaal aan een aantal normen te voldoen. Het AOP heeft een belangrijke veiligheidsfunctie: elektrische spanningen op het chassis van verouderde televisietoestellen bij b.v. buren kunnen via de kabel uw woning bereiken. Zonder goede beveiliging zult u een elektrische schok of prikkeling hierdoor kunnen krijgen.

 

Aanvullende productinformatie

Product Specificaties Downloaden

Klanten die dit product kochten, kochten ook

F-connector male voor 7 mm Kabel Keur-installatiekabels. Geen speciaal gereedschap nodig.
€ 0,95


Aansluitsnoer van 1,5 meter met F-male/male connectoren.
€ 6,00


Overgang voor een F-male connector naar een IEC-male connector.
€ 1,98


Overgang voor een F-male connector naar een F-male connector.
€ 2,50


Afsluitweerstand om uitgangen van versterkers af te sluiten. Beschermt het netwerk tegen instraling.
€ 1,27