Klanten reviews

Klanten Reviews

Wilt u ook uw ervaringen delen met anderen? Laat een bericht achter!

Vermelding toevoegen
Gast
02-10-2017 11:54
Sinds aanschaf van mijn nieuwe televisie met CI-module had ik erg veel last van storing. De Ziggo-helpdesk verwijst je vaak van het kastje naar de muur als het allemaal te technisch wordt. Na wat zoekwerk uiteindelijk hier terechtgekomen en ik sta versteld van de kennis en service die dit bedrijf heeft geleverd. Eindelijk iemand gevonden die weet waar 'ie over praat en bovendien meedenkt. Aanrader!
Gast
03-08-2017 15:47
Coax naar UTP via MoCa: 466 MB down volgens speedtest.net! (glasvezel T-Mobile 500 MB pakket) Hulde!
Gast
19-04-2017 14:16
Beste Cablers,

Hierbij even een bericht over de geleverde producten antenne versterker cq signaalversterker FRA-752nkk ,ik ben hier zeer tevreden over het was plug en play, en alle kanalen van Ziggo kan ik weer haarscherp ontvangen op mijn tweede TV boven mijn kabels waren gewoon te lang ,en de prijs was ik ook tevreden mee tot nu toe de goedkoopste wat ik kon vinden op het net, een zeer betrouwbare webshop dit is nog licht uitgedrukt ze krijgen van mijn een 10,en de bestelling gewoon de volgende dag in huis en keurig verpakt
met vr gr Ab Koppen
Gast
11-01-2017 17:13
Ik ben Jan Wijma,

Ik heb een super service van Cablers ontvangen. Ik had een klacht die achteraf niet terecht was.
Toch heeft de werknemer van dit bedrijf meteen stappen ondernomen Hij heeft mij gebeld en aan de hand van mijn verhaal mij dezelfde dag nog vervangen gestuurd.
Dit is service die je niet vaak meer meemaakt.
Daarom wil ik Cablers bij deze heel hartelijk bedanken en vooral de medewerker die mijn uit de brand heeft geholpen.

Ga zo door en de groeten,

Jan Wijma
Gast
04-10-2016 19:02
Mijn naam is Hans vd. Lee,
op 19 sept 2016 bestelde ik een opdrukversterker bij Cablers.nl, omdat ik deze zou meenemen op vakantie voor vrienden. Op 22 sept 2016 werd er bij ons gebeld en mijn vrouw liep naar de videofoon om de deur te openen, vervolgens zeker tien minuten zitten wachten, de pakketleverancier kwam niet boven.
Gebeld met de pakketlev.Antw. wij kunnen de chaffeur niet terug sturen moet zijn route afmaken. Vervolgens Cablers gebeld daar stond ik versteld van hun reactie, wij komen nu vanuit Amersfoort naar Vlaardingen om de versterker af te leveren. Na zeer goede behandeling van de firma Cablers.nl. die zelfs in mij vakantie mij op de hoogte hield van de retoursturing van de pakketlev. en zelfs de terugstortingvan het geld versterker na de vakantie opnieuw besteld te hebben bleek deze in prijs verhoogd te zijn, toch even gebeld met de firma Cablers.nl ze hoorden direct wie ik was en kreeg te horen dat het prijsverschil direct aan mij terug gestort zou worden.
Ik vond deze service zo bijzonder dit had ik nog noit meegemaakt.
Alle lieve mensen van Cablers.nl van orderpicking tot Directeur en speciaal de jongedame die mij op vakantie mailde, GEWELDIGE SERVICE. GR.HANS.
Gast
04-09-2016 08:37
Een bedrijf waar je graag bij terugkomt! Wat een geweldige service, niet alleen (uiteraard) graag iets willen verkopen maar er ook zijn als er vragen of problemen zijn.
Denken mee in oplossingen en zorgen ervoor dat het gewoon werkt.
Een woord: Topservice!
Gast
05-07-2016 11:09
Beste mensen,

Zelden heb ik zo voortreffelijke service meegenaakt in mijn leven! Een klasse apart met goede inhoudelijke ondersteuning en meedenken in de situatie.

Hartelijk dank,

Gerben
S. Groep
10-06-2016 10:07
Zeer goede service. Denken mee aan oplossingen. Zo zie je ze zelden meer.
Met vriendelijke groet,
Stoit Groep BV
Gast
06-06-2016 20:55
Ik kom zelden nog in een speciaalzaak. ik koop zoveel mogelijk via het internet.
Toch is dit nog maar de tweede keer in mijn leven dat ik klanten review schrijf.
Complimenten zijn gerechtvaardigd !!
Cablers.nl heeft een excellente service geleverd.
Rustige en uiterste deskundige telefonische adviezen voordat ik bestelde. Ik had voor een studentenhuis een complete 4-voudige set nodig (internet-over-coax).
Keurige schematische tekening met wat ik nodig zouden hebben incl. een nette offerte, allemaal gratis ontvangen (per e-mai) voordat ik een bestelling had geplaatst.
Bestelling was binnen 24 uur binnen.
Instructie en handleidingen waren uiteraard keurig bijgesloten, maar de duidelijke schematische tekening (die dus speciaal voor mijn situatie was gemaakt) was het enige wat ik heb gebruikt. Het was werkelijk PLUG & PLAY. 4-studenten erg blij met een 'deskundige' huisbaas/vader. DANK!!
Gast
23-05-2016 10:40

Buitengewoon goeie service, nemen de tijd voor je en weten waar ze het over hebben.

Ik zou via MoCa gaan internetten, maar helaas waren mijn kabels binnen het huis niet goed genoeg. Zonder enig probleem kon ik me product retourneren.

Zelfs op dit moment kijken ze voor een oplossing zonder winstoogmerk.


Dikke Thumbsup !

Ernst Wijsmuller
1 - 10 van 47 resultaten